Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Mladenovic: "Sunt foarte fericit că am reușit să câștigăm"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
26.01.2014

Aleksandar Mladenovic s-a declarat mulțumit la finalul confruntării câștigate de echipa sa în fața lui Gaz Metan Mediaș, 81-75. Sârbul Mureșului a declarat că meciul a fost unul echilibrat.

A fost un meci foarte dificil, o victorie foarte importantă pentru noi. Sper că o să ne putem îndeplini obiectivele pentru acest an. Ne așteptam la un meci greu, au jucători foarte buni și îi respectăm. Jocul a fost echilibrat de la început până la sfârșit. Sunt foarte fericit că am reușit să câștigăm.

Pivotul a evidențiat faptul că Gaz Metan a fost aproape de o revenire pe final, însă experiența superioară a formației sale și-a spus cuvântul.  

Puteau să revină pe final, datorită greșelilor pe care le-am făcut noi în atac. Nu am respectat ce ne-a spus antrenorul, am pasat prea repede câteva mingi iar ei le-au interceptat. S-au apropiat după ce au înscris două coșuri însă, ne-am arătat experiența pe final și ne-am impus.

Mladenovic a reușit o prestație solidă în fața fostei sale formții, fiind aproape de double-double, cu 14 puncte și 9 recuperări.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    cred
    este cel mai bun underrated centru din campionat.

    cu 10 ani în urmă (26.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!