Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Mladenovic: “Trebuie să ne facem jocul și să evoluăm la potențial maxim”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
03.10.2015

Mladenovic

După ce au reușit calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, trecând de Dinamo București, baschetbaliștii de la BCM U Pitești sunt pregătiți de primul duel al Ligii Naționale. Argeșenii vor avea parte de un test dificil în prima rundă a sezonului. Elevii lui Jovica Arsic vor da piept sâmbătă, la Sala Sporturilor Trivale, cu SCM U Craiova.

Aleksandar Mladenovic, pivotul celor de la BCM U, a prefațat întâlnirea pentru site-ul oficial al grupării argeșene.

Întotdeauna, primul meci din campionat este unul dificil. Mai mult, noi vom juca împotriva unei formații foarte puternice. Craiova este o echipă experimentată, cu un antrenor foarte bun. Cred că se va juca un baschet bun. Trebuie să ne facem jocul și să evoluăm la potențial maxim. Dacă vom îndeplini aceste lucruri, cred că vom avea o șansă mare de a ne impune.

Nici atmosfera din sală, de la meciul cu Dinamo, nu trebuie trecută cu vederea. Suporterii noștri au fost al 6-lea jucător pentru BCM U. Sper să îi avem alături și la restul partidelor. Îi așteptăm sâmbătă la sală, în număr cât mai mare, la partida cu Craiova.

În cele două meciuri din Cupa României, Mladenovic a înregistrat medii de 12.5 puncte, 4 recuperări și 1.5 capace.

Întâlnirea de sâmbătă, de la Pitești, va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!