Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Mladenovic, cel mai bun jucător al mureșenilor în primul meci din semifinale

Noémi Csiki

Noémi Csiki
13.05.2014

În prima înfruntare din cadrul semifinalelor dintre CSM Oradea și BC Mureș, principalul performer al echipei oaspete a fost Aleksandar Mladenovic.

Deși nu a făcut parte din formula de start trimisă în teren de Sekulovic, pivotul sârb a terminat partida cu cel mai mare indice de eficiență din echipa sa: 29, la egalitate cu cel mai bun jucător al orădenilor, Titus Nicoară.

Mladenovic a totalizat 25 de puncte (9 din 10 reușite din acțiune, 7 din 11 de la linia de libere), 8 recuperări (din care 5 ofensive), o pasă decisivă și 2 intercepții în cele 29 de minute și jumătate petrecute pe parchet și a pierdut două posesii.

Deși Sasha a reușit cea mai bună performanță a sa de până acum din playoff-ul campionatului, mureșenii nu au reușit să se impună la Oradea în acest prim meci al seriei. CSM Oradea a câștigat cu scorul 80-74. Meciul al doilea va începe mâine, 14 mai, la ora 18:45.

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!