Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Mladenovic, cel mai eficient jucător al Meciului 4

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.05.2014

Mladenovic

Meciul 4 al seriei dintre BCM U Piteşti şi BC Mureş s-a terminat cu victoria echipei antrenate de Srecko Sekulovic, scor 80-52. Astfel, Mureşul şi-a asigurat calificarea în semifinalele Ligii Naţionale de Baschet masculin. Cel mai eficient jucător al întâlnirii de sâmbătă seară a fost Aleksandar Mladenovic, pivotul mureşenilor.

În 31:23 minute petrecute pe parchetul de joc, sârbul a avut 7/13 la aruncările din interiorul semicercului şi 3/6 la linia de pedeapsă, pentru un total de 17 puncte. El a adăugat 6 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepţii şi 4 capace, concretizând astfel un indice al eficienţei de 21.

"Sasha" a fost liderul echipei la puncte, eficienţă şi capace.

În 30 de meciuri de campionat, Mladenovic are medii de 15.2 puncte, 6.3 recuperări, 1.3 pase decisive, 0.8 intercepţii, 1.3 capace şi 1.7 posesii pierdute, pentru 18.6 la eficienţă. El are procentaje de 68.2% la două puncte şi 58.3% la linia de pedeapsă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!