Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Mladenovic, primul jucător care ajunge la 600 de unități de eficiență

Noémi Csiki

Noémi Csiki
15.05.2014

Pivotul echipei BC Mureș, Aleksandar Mladenovic este primul jucător care a atins borna de 600 de puncte de eficiență acumulată în acest sezon al LNBM.

În primele două meciuri din semifinala campionatului, jocul lui Mladenovic a fost unul dintre cele mai importante elemente ale evoluției mureșenilor. În primul meci, el a fost cel mai eficient jucător, cu o eficiență de 29, iar în al doilea, a adăugat 10 puncte și 7 recuperări pentru încă 12 unități de eficiență, atingând astfel un total de exact 600 de unități la capitolul eficienței după ce a evoluat în toate cele 32 de partide jucate de echipa sa în ediția curentă a LNBM.

În topul jucătorilor cu cele mai multe puncte de eficiență acumulate în campionat, sârbul este urmat de Titus Nicoară (531) și Milos Bojovic (528). În ceea ce privește ordinea mediei de eficiență, Mladenovic este pe locul 4 în LNBM, cu o medie de 18,8.

Mladenovic mai are de jucat cel puțin trei meciuri în sezonul curent: (cel puțin unul în semifinală și cel puțin 2 în finala mică) și maxim opt (în cazul în care mureșenii ar reuși să întoarcă soarta seriei cu Oradea și ar juca numărul maxim de meciuri în finală). Orice variantă s-ar adeveri, este greu de imaginat că Sekulovic îl va omite chiar pe Sasha din rotație, (cu excepția cazului unei accidentări) chiar dacă trebuie să se lipsească de doi stranieri la fiecare meci.

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!