Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Mladenovic revine în România. Pivotul a semnat cu BCM U Pitești

Paul Olar

Paul Olar
21.07.2015

BCM U Pitești a transferat un pivot cu experiență în campionatul României. Este vorba de Aleksandar Mladenovic, cel care a îmbrăcat în trecut maieul grupărilor BC Mureș Târgu Mureș sau Gaz Metan Mediaș.

Totuși, sezonul precedent l-a găsit pe ex-iugoslav în Polonia, la formația Slask Wroclaw. Prin urmare, jucătorul a contabilizat 33 de apariții la nivel de întrecere poloneză, remarcându-se cu 12.6 puncte pe întâlnire. În plus, Mladenovic a bifat trei prezențe în Cupa Poloniei.

Referitor la Liga Națională, trebuie precizat faptul că Aleksandar are la activ peste 100 de jocuri, strângând statistici de 13.7 puncte, 6.2 recuperări, 1.0 pase decisive, 1.0 capace, respectiv 16.4 la eficiență. De asemenea, plavul a disputat 11 meciuri în Cupa României.

Născut pe 2 decembrie 1984, Mladenovic provine din orașul sârbesc Niș. Baschetbalistul măsoară 2.07 m și cântărește în jur de 115 kg.

El devine, așadar, a patra achiziție a argeșenilor. Până la ora actuală, BCM U și-a întărit lotul prin aducerile lui Adrian Tudor, Pedja Stamenkovic sau Cătălin Vlaicu.

Nu în ultimul rând, echipa Piteștiului i-a prelungit contractul lui Ronald Ross.

*Foto: Báthori Zsigmond

10 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    excelent
    De anul trecut il vroiam la Pitesti dar a fugit repede in Polonia! E chiar foarte bun, e genul de pivot clasic care se baga cum trebuie! La recuperari nu e excelent dar la ofensiva e printre primii! Sa vedem ce mai luam...un 4 zdravan si o sa fie bine!

    cu 8 ani în urmă (21.07.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    bcmu
    Foarte bun pivot, o achizite excelenta! Avem 8 jucatori sub contract, cei 4 nou veniti plus revenirea importanta a lui Ross, Negut, Chirof, Alexiu. Sa speram ca cei 4 care urmeaza sa completeze lotul sa fie la aceeasi valoare cu achizitiile de pana acum. Tal Karpeles ar fi o achizite foarte buna pentru noi! Fortza BCMU!!!

    cu 8 ani în urmă (21.07.2015)
    • tzontzolino:

      tal
      Cine nu il vrea pe Karpeles? mai repede l-am lua pe el si un american din NCAA decat un consacrat si un roman de duzina. Negut, Chirof, Alexiu se stie ca aici raman. Dar Stanescu nimic? Ca e la facultate in Pitesti totusi....

      cu 8 ani în urmă (21.07.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    lotul
    Pana acum lotul mi se pare mult mai subtire ca anul trecut. Astept ceva transferuri sa ne dea sperante la o semifinala

    cu 8 ani în urmă (21.07.2015)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Re
      Mai slab? nu cred, jucatorii romani sunt peste ce am avut anul trecut, Ross a ramas, Mladenovici pe faza ofensiva e peste Milo, Pedja e mult peste Maric! Intr adevar Sutalo poate fi considerat o pierdere, dar Kovac si Djapa nu au stralucit anul trecut..

      cu 8 ani în urmă (21.07.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      sutalo
      Si mie imi pare rau de sutalo.eu l.am urmarit f mult...am vz si meciurile lui de la nationala.a fost ceva ce nu s.a potrivit stilului sau de joc.putea mult mai mult.totusi chiar daca fizicul nu.l ajuta si nu era genul de jucator luptator...dadea f mult pe teren si nu aveai ce sa.i reprosezi.chiar daca in aparare era de multe ori depasit usor

      cu 8 ani în urmă (21.07.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    lot
    ca sa prindem play off.ul ne.ar mai trebui un roman f bun.daca imi aduc bine aminte cu lotul de anul trecut n.am fi prins play off.ul cu -3 pcte.si eu sunt de parere ca mai bine un roman bun si unul strain mai slab.dar probabil ca nu mai sunt romani.doar adi tudor si vlaicu nu cred ca ar face fatza.cu un jucator de genul lui tal..si inca un strain bun..am avea.sperante.oricum pana acum lotul e totusi bun.din cate stiu negut inca nu a semnat

    cu 8 ani în urmă (21.07.2015)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Re
      Ai dreptate, suntdem dezavantajati de cele 3 puncte in minus, dar tiand cont de noul format al clasamentului, avem sanse mari sa prindem play off ul...vom avea 10 meciuri cu locurile 6-12 cel mai probabil unde putem reucpera!

      cu 8 ani în urmă (21.07.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      aaa
      Nu stiu de noul regulament de desfasurare al meciurilor.o sa ma interesez ms.am crezut ca e la fel ca pana acum.oricum e bine ca o sa avem baschet si anul acesta.

      cu 8 ani în urmă (21.07.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Mladenovic
    Lista jucatorilor buni continua sa fie completata. Asta e un lucru bun!

    Cu siguranta asta nu este lotul complet, vor mai veni cred ca straini. Forza BCMU!

    cu 8 ani în urmă (21.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!