Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Radukic a înregistrat cea mai bună performanță de la sosirea în România

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.12.2018

radukic craiova

SCM U Craiova a câștigat pe terenul celor de CSA Steaua București, joc în care Aleksandar Radukic a fost cel mai bun om de pe teren. Oltenii au dominat copios primele 25 de minute ale partidei, interval de timp în care și-a creat și un avantaj de 25 de puncte.

Elevii lui Aco Todorov le-au permis steliștilor să revină în joc, însă cele 5 libere ratate în ultimul minut și jumătate nu le-au permis să emită pretenții la victorie. Scor final în Sala Mihai Viteazul din București, 72-65, pentru SCM U Craiova.

Aleksandar Radukic a fost titular la poziția, în lipsa lui Goran Gajovic, și a evoluat timp de 38 de minute. Sportivul în vârstă de doar 21 de ani și-a trecut în cont 17 puncte, 14 recuperări, o pasă decisivă, o intercepții și două posesii pierdute. Punctele lui Radukic au venit după 4/8 de la 2 puncte, 1/2 de la 3 puncte și 6/8 de la linia de libere. După primul double-double al sezonului, Aleksandar Radukic a acumulat un index al eficienței 24 deunități.

Sosit în România în această vară, Aleksandar Radukic a jucat în toate cele 7 partide pentru echipa din Bănie. El mai are un singur joc însă cu peste 20 de minute jucate, contra lui BCM U Pitești, când și-a trecut în cont 16 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Per total, Radukic are medii statistice de 8.4 puncte, 5.7 recuperări și 0.6 pase decisive.

SCM U Craiova are un start bun în Liga Națională de Baschet Masculin și are un bilanț de 6 victorii și o înfrângere, singura echipă din campionat cu doar un eșec. În următoarea etapă, echipa din Bănie joacă pe teren propriu cu Dinamo Știința București, sâmbătă, 8 decembrie de la ora 18:00.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!