Stiri Cupa României Masculin

Aleksandar Radulovic:"Ne-am apărat rău şi nu am reuşit sa marcăm"

Marius Petri

Marius Petri
29.09.2013

Deşi au pierdut meciul cu Steaua de sâmbătă seara (80-84), cei de la BC Timişoara avansează în Cupa României graţie avantajului obţinut în meciul tur de la Bucureşti. Cel mai bun jucător al bănăţenilor a fost Aleksandar Radulovic, care a marcat 23 de puncte şi a reuşit 5 recuperări. Dezamăgit de evoluţia echipei sale pe fază defensivă, centrul muntenegrean a declarat:

“Ne-am dorit foarte mult victoria, dar am pierdut şi îmi pare rău. Am ratat foarte mult şi ne-am apărat rău şi de asta sunt dezamăgit. În primul meci am avut o apărare foarte bună, în special contra lui Stănescu şi a fundaşilor. Astăzi, însă, nu am mai fost la fel de buni în defensivă şi Stănescu şi Gallimore în special au jucat bine. Cred ca a fost aproape acelaşi meci din tur, dar astăzi noi nu am reuşit să marcăm, iar ei au profitat de asta şi au facut diferenţa.”

*sursă foto: fortaviola.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii