Stiri Cupa României Masculin

Aleksandar Radulovic: „Oradea este o echipă foarte bună, în special pe teren propriu”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.01.2014

      

Aleksandar Radulovic, pivotul celor de la BC Timișoara, a vorbit pentru TotalBaschet despre prima manșă din sferturile Cupei României, împotriva celor de la CSM Oradea.  

„Oradea este o echipă extrem de bună, în special în meciurile pe care le dispută pe teren propriu. Comparativ cu meciul din campionat, atunci când ne-au învins la noi acasă, avem 3 jucători noi și suntem cu siguranță mult mai puternici decât în prima parte a acestui sezon. Dacă într-adevăr ne dorim să ne întoarcem acasă cu un rezultat bun, suntem nevoiți să practicăm o defensivă agresivă, doar așa putem obține victoria”, a declarat Radulovic. 

14 meciuri a jucat Radulovic pentru Baschet Club Timișoara în acest sezon, 12 în campionat și 2 în Cupa României. În cele 2 meciuri disputate în cupă, în prima fază, împotriva celor de la Steaua, muntenegreanul a marcat în total 41 de puncte, a recuperat 17 mingi pentru o medie la eficiență de 24.5 unități. 

CSM Oradea vs BC Timișoara se va juca miercuri, începând cu ora 19:45 în direct la DigiSport. 

*Foto: BC Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!