Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Radulovic: "Vreau să joc finala atât în campionat, cât şi în cupă"

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
31.08.2013

 Aflat împreuna cu noua sa echipă, BC Timișoara, în stagiul de pregătire din Serbia, pivotul muntenegrean Aleksandar Radulovic și-a găsit timp pentru a ne răspunde la câteva întrebări.

Ce știai despre BC Timișoara înainte de a te transfera?

Cunoșteam câțiva jucători care au făcut performanță în acest campionat și mi-au spus că este un campionat puternic cu jucători buni. Va fi o provocare pentru mine.

Care este filosofia ta despre jocul de baschet? Ce are nevoie o echipă pentru a câștiga?

Într-o echipă trebuie să existe chimie între jucători. De asemenea, jucătorii trebuie să lupte permanent, să nu se gândească la scor sau la adversar. Pentru a câștiga, în primul rând o echipă trebuie să fie aproape perfectă în apărare, iar atacul va veni ca bonus.

Care e prima ta impresie despre colegi? Crezi că sunteți o echipă solidă?

Colegii de echipă sunt buni, cu mare potențial și talent. Dar munca este mai importantă decât talentul și noi am arătat asta pe teren și în afara lui.

Care este obiectivul echipei în următorul sezon?

Întotdeauna gândesc pozitiv referitor la următorul meci, victorie după victorie. Vreau să joc în finală atât în campionat, cât și în cupă.

Aleksandar Radulovic este născut în 30 iulie 1984, are 2,07m, și 104kg. El a venit de la echipa Teodo Tivat, semifinalistă a primei ligi din Muntenegru. Radulovic a fost coșgheterul campionatului muntenegrean în sezonul 2009/2010.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    indice de eficienta de 17,9
    In 29,7 minute in medie pe joc in sezonul trecut la Teodo Tivat,muntenegreanul a adunat 13,8 puncte cu 8,6 recuperari si 1,3 asisturi pe meci.

    cu 10 ani în urmă (01.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!