Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Rasic: „Vrem să învingem pentru a fi pe primul loc la finalul sezonului regulat”

David Istrate

David Istrate
05.04.2018

rasic u bt cluj oradea

Vineri, 6 aprilie, în cadrul etapei a 4-a din Top 6, are loc confruntarea dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea. În primele 3 meciuri, campioana en-titre a fost înfrântă de două ori, 84-74 cu CSM Steaua Eximbank București și 78-74 cu BCM U Pitești și a reușit să o învingă pe BC SCM Timișoara cu scorul de 98-89.

Înaintea duelului cu formația antrenată de Cristian Achim, fundașul gazdelor, Aleksandar Rasic a vorbit despre așteptările pe care le are de la următoarea perioadă.

„Va fi un meci foarte dificil, ne cunoaștem reciproc foarte bine. Oradea este acum într-o formă foarte bună, dar noi trebuie să câștigăm acest meci, trebuie să câștigăm toate meciurile de acum înainte, mai ales că avem trei consecutive pe teren propriu. Acesta este primul dintre ele și trebuie să fim foarte concentrați, vrem să învingem pentru a fi pe primul loc la finalul sezonului regulat, înainte de play-off, acesta este obiectivul nostru acum.”, conform site-ului oficial al clubului clujean.

Partidă dintre cele două echipe se va juca de la ora 17:15 și va fi transmisă în direct la Digisport 3.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!