Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Todorov: „A fost un „copy-paste” al primul meci pe care l-am jucat aici”

David Istrate, Andreea Vlase

David Istrate, Andreea Vlase
01.03.2019

Vineri, 1 martie, Liga Națională de Baschet Masculin a revenit cu un prim duel al Grupei Roșii, cel între SCM Timișoara și SCM U Craiova. Prima parte a meciului a fost echilibrată, însă în repriza secundă, gazdele au reușit un parțial de excepție prin care și-au construit un avantaj de 17 puncte. Totuși, oltenii au fost aproape de a produce o „remontada” surprinzătoare, însă SCM Timișoara a rezistat și s-a impus cu 74-71.

După încheierea partidei, antrenorul oaspeților, Aleksandar Todorov și-a spus impresiile despre jocul făcut de către elevii săi.

A fost un „copy-paste” al primului meci pe care l-am jucat aici. Un sfert neresponsabil din partea noastră le-a dat lor șansa de a avea un avantaj foarte mare și apoi noi am fost cei nevoiți să îi urmărim. În ultimul act, noi am avut o posesie prin care puteam să câștigăm partida dar am comis o greșeală, una din cele mult prea multe greșeli pe care le-am comis pe parcursul jocului. Am dominat lupta la recuperare, le-am oprit cel mai bun jucător, însă din păcate problemele au venit de la celălalte poziții. Și în special în acel sfert al treilea. Mă bucur că am arătat caracter și că am reușit să revenim deși am fost conduși la 17 puncte. Ne doream să câștigăm astăzi pentru că ar fi însemnat acea victorie de care mai aveam nevoie pentru a ne asigura că terminăm în Top 4.”

De asemenea, tehnicianul oaspeților a vorbit despre următoarele 5 confruntări pe care echipa sa le mai are de disputat.

Nimic nu este pierdut pentru că mai avem 5 jocuri în care putem să obținem acea victorie necesară. Felicitări Timișoarei, ei au făcut un meci bun, chiar dacă poate nu a fost cel mai bun, însă la sfârșitul zilei ei au câștigat. Dacă lucrurile continuă să meargă în această direcție probabil acesta va fi oponentul nostru în sferturile playoff-ului. De aceea, bănuiesc că ne vom mai vedea de mai multe ori. Vom fi pe locul al 4-lea dar era bine dacă învingeam astăzi ca să ne putem concentra de-acum doar pe playoff. Acum va trebui să câștigăm unul din următoarele trei meciuri de pe teren propriu sau să ne impunem la Oradea sau la Pitești. ”

În urma acestui meci, SCM U Craiova ajunge la un bilanț de 10 victorii și 5 înfrângeri în această ediție a Ligii Naționale și rămâne pentru moment pe poziția a treia în clasament. În următoarea etapă, trupa antrenată de Aco Todorov se va deplasa pe terenul campioanei CSM CSU Oradea.

*foto: sportuldoljean.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!