Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Todorov: „Singurul lucru care mă mulțumește este că am câștigat”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
13.10.2018

todorov dinamo craiova

SCM U Craiova a obținut o victorie în etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin în compania celor de la Dinamo Știința, scor 95-89. A fost o victorie cu emoții pe final de meci pentru trupa lui Aleksandar Todorov, care a condus chiar și cu 17 puncte în repriza secundă. 

Todorov a vorbit despre meciul cu Dinamo și s-a arătat nemulțumit de anumite aspecte ale jocului echipei sale. 

„Singurul lucru care mă mulțumește este că am câștigat. Nu sunt bucuros pentru felul în care ne-am apărat, pentru cele 11 mingi pierdute în a doua repriză, nu sunt fericit de felul în care am reacționat la apărarea lor agresivă, pentru că la cum s-a jucat am crezut că vom câștiga la 15-16 puncte. În schimb, am tremurat până la final. Am avut un efort colectiv destul de bun, cu un număr de 23 de pase decisive, chiar dacă am avut probleme din cauza accidentărilor. Am pierdut doi jucători din cauza accidentărilor. Mo Curry a venit la sfârșitul săptămânii trecute, Radukic a ajuns ieri (n.r. joi). El nu trebuia să joace în acest meci, dar când Boone a fost eliminat a trebuit să îl introduc pe teren, chiar dacă avea doar un antrenament cu Craiova. Am jucat 32-33 de minute mai bine, ca echipă am arătat foarte bine. Cu 8 turnovers mai puține, aveam un avantaj de numai 9 puncte, dar ei au avut o zi bună de aruncare. Aveau 8/16 de la 3 puncte în prima repriză, au terminat cu 40%, cred că aruncarea i-a ținut în joc în acest meci. Sunt o echipă foarte bună din punct de vedere ofensiv. Pot înscrie 80 de puncte oricărui oponent din această ligă. Cu cât va trece timpul, vor face toate ajustările în defensivă și când acest lucru se va întâmpla, vor deveni o echipă foarte foarte periculoasă, atât acasă cât și în deplasare.”

Todorov a vorbit și despre clubul Dinamo, pe care l-a condus în sezonul 2015/2016: 

„Aș vrea să felicit fosta mea echipă Dinamo. Chiar dacă a pierdut cu noi și cu Sibiu, sunt sigur că au calitatea necesară să câștige orice meci, indiferent de adversar. Mă simt mereu bine în această sală, am avut un an frumos la Dinamo, îmi place Bucureștiul, chiar și anul trecut am trecut prin vizită pe la București, vreo două zile și am vorbit cu mai mulți prieteni de la Dinamo. Nu vreau să dau nume, nici nu trebuie să mă uit la cifre. În prima repriză Vrkic a demonstrat că este un jucător de nivel înalt, îl știu din perioada când juca pentru echipa din orașul meu natal în Liga Adriatică. În a doua repriză Deloach a jucat foarte bine. Poate rezultatele nu se vor vedea prea curând, dar pe termen lung Dinamo rămâne o echipă care va putea face surprize.”

Etapa viitoare SCM U Craiova va întâlni pe teren propriu CSU Sibiu. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!