Stiri

Alex Olah a debutat în NBA Summer Legue 2016 la al doilea meci a lui New Orleans Pelicans

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.07.2016

Alex Olah a debutat în NBA Summer League. Pivotul român a jucat pentru New Orleans Pelicans în al doilea meci jucat în turneul de la Las Vegas de formația din Louisiana. New Orleans a pierdut și în fața lui Utah Jazz, cu scorul de 79-72, după ce în primul joc a cedat în fața lui Los Angeles Lakers.

Venit de pe banca de rezerve, Alex Olah a evoluat timp de 15 minute și nu a reușit să puncteze. El a avut trei tentative de a înscrie din acțiune. Pivotul român a înregistrat 5 recuperări, o pasă decisivă, două capace și un turnover. În perioada petrecută pe parchet de Olah, New Orleans s-a aflat la -2 față de adversari.

În prima partidă jucată de New Orleans Pelicans în Las Vegas, Alex Olah nu a fost folosit niciun minut. Los Angeles Lakers a învins echipa pivotului român cu scorul de 85-65.

Următorul meci pentru New Orleans Pelicans în NBA Summer League este programat în noapte zilei de 11 iulie în fața lui Sacramento Kings.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!