Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Olah a fost abordat de mai multe ori de BC SCM Timișoara

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
24.01.2018

alex olah bc scm timisoara

Președintele BC SCM Timișoara, Ilie Trițoiu, a oferit un interviu amplu în presa locală, iar unul dintre subiectele abordate a fost și despre încercarea de a-l aduce pe Alexandru Olah la BC SCM Timișoara.

Trițoiu susține că l-a abordat pe Olah de două ori. O dată când și-a terminat studiile în SUA, a doua oară când și-a reziliat contractul cu U-BT Cluj în toamna anului trecut. De ambele dăți a avut parte de același rezultat.

„Subiectul Alexandru Olah este unul delicat. El a fost contactat de noi după ce şi-a încheiat studiile în Statele Unite ale Americii, iar impresarul său îi căuta o echipă în Europa. Am avut o discuţie cu el, în principiu a fost de acord cu ceea ce am vorbit, dar ne-a transmis să luăm legătura cu agentul său. În acest an a venit în România la Cluj-Napoca, unde a stat două luni şi şi-a reziliat contractul. Am intrat din nou în discuţii cu el, i-am făcut o ofertă, însă noi nu suntem la nivelul Clujului din punct de vedere financiar. Ne-a spus că o va analiză şi că ne va un răspuns, dar am văzut că a semnat cu o echipă din Olanda. L-am vrut şi acum, şi în sezonul trecut, doar că nu avem bani pentru pretenţiile financiare ale lui Alexandru Olah. “, a declarat Ilie Triţoiu pentru cei de la Renașterea Bănățeană.

Alex Olah a început actuala stagiune la campioana României, după ce a debutat în cariera profesionistă în Belgia, la Belfius Mons. El a rezistat însă la Cluj numai două luni. După plecarea de la U-BT la sfârșitul lunii noiembrie, pivotul și-a găsit recent un nou angajament în prima ligă din Olanda. Alex Olah este acum component al echipei ZZ Leiden, care are în palmares două titluri în primul eșalon olandez.

*foto: Facebook Belfius Mons-Hainaut

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!