Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Olah a plecat de la U-BT Cluj-Napoca

Eduard Popa

Eduard Popa
28.11.2017

alex olah u bt cluj

U-BT Cluj-Napoca a anunţat pe site-ul oficial despărţirea de pivotul Alexandru Olah, cel care a făcut parte din lotul României în această vară la EuroBasket, dar care recent nu îşi mai găsea locul în rotaţa clujenilor.
„Alexandru Olah nu mai face parte din lotul echipei noastre. Conducerea clubului împreună cu jucătorul au stabilit de comun acord încheierea colaborării pe cale amiabilă. Îi mulțumim pe această cale pentru tot ce a făcut pentru clubului nostru și îi dorim mult succes în carieră. Mulțumim, Alex!” , scrie pe pagina oficială a clubului clujean.

Olah va fi înlocuit de Adomas Drungilas, care sezonul precedent a evoluat în primă ligă maghiară, la Zalakeramia.

În patru partide din LNBM, Olah a strâns 5,5 puncte și 6 recuperări pe meci. Cea mai bună prestație a avut-o în fața lanternei roșii, Dinamo București, când a adunat 11 puncte și 16 recuperări.

Prezent în lotul României la EuroBasket 2017, Olah a jucat în sezonul precedent în prima ligă belgiană, la Belfius Mons-Hainaut, unde în 37 de partide a adunat medii de 10,7 puncte şi 5,3 recuperări pe meci.
Reamintim că sursele noastre au dat ca iminentă despărţirea dintre Olah şi U-BT Cluj încă din 23 octombrie. 

*foto: facebook Alex Olah
12 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    previzibil
    Chiar as fi foarte curios sa aflu unde s a produs ruptura...daca s a avut rabdare la CJ ani intregi cu alde Santa sau Baciu tare mi e greu sa cred ca lipsa de valoare sau potential a lui Olah a fost motivul despartirii.
    Lipsa unei declaratii din partea antrenorului e de asemenea semnul unei tensiuni.
    Cine de pe aici poate face rost de niste insights?

    cu 6 ani în urmă (28.11.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      Olah
      Daca ai timp uita-te la interviul de saptamana trecuta de la Divizia Locala cu Silva. Acolo este întrebat de Olah si da anumite detalii, desigur generale si care probabil nu arata cu adevărat sursa problemei dar încearcă.

      cu 6 ani în urmă (28.11.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      Mc!
      incerc sa o gasesc..

      cu 6 ani în urmă (29.11.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      da...nu zice nimic clar
      dar zice totul prin faptul ca accentueaza de vreo 3 ori ca a fost in principal decizia lui ca principal si ca si-o asuma. Deci s-au certat practic.
      Nu ca-s hater, dar astept sa mearga Olah prin RO la alta echipa si sa joace cu noi. Sa vedem cum joaca baiatul...
      NU zic ca i mega talentul scapat printre degete, dar ma deranjeaza cum a fost tratat un jucator cu potential si care pare cu mult bun simt.

      cu 6 ani în urmă (29.11.2017)
    • U BT Cluj-Napoca ARK:

      .
      1.Silva a pus accentul pe atitudinea lui Olah. Faptul ca nu da 100% pe teren la antrenament sau meciuri.

      2. Eu l-am vazut ca un jucator bun si m-am bucurat ca a venit la Cluj. Totusi cand l-am vazut la CE am ramas dezamagit. In meciurile de pregatirea a lui U-BT lafel, nu a aratat nimic. Dupa startul sezonului, nu a aratat absolut nimic ( nu ma intereseaza ca a avut DD vs Dinamo ).

      3. Olah e mare si incet. De nenumarate ori nu reuseste sa bage mingea in cos de sub panou, acolo unde Barro are 90%. Fizic Olah nu e pregatit, are % grasime prea mare si muschi nedefiniti.

      4. COntractul lui valoreaza mult prea mult pentru cele cateva minute in care ar juca doar sa il odihneasca putin pe Barro.

      5. Si cel mai important. Conflictul dintre el si Silva care se reduce la faptul ca ei 2 sunt diferiti si nu se inteleg( Silva urla la el, si lui nu ii convine asta).

      Concluzia:
      Imi pare rau ca nu s-a dovedit a fi o miscare buna. Dar imi pare bine ca au renuntat la el repede.

      Sper sa isi gaseasca o echipa la care sa se potriveasca.

      cu 6 ani în urmă (29.11.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Toti va luari de Silva ca zbiara motiv pentru care inclin sa cred ca niciunu nu ati practicat un spor care sa implice mai multi jucatori si un antrenor..... Cat am fost sportiv am avut 7 antrenori (nu era fotbal) si pot sa garantez ca toti urlau mai ceva ca maimutele urlatoare..... De la o vreme am devenit toti imuni la ragete ......

      cu 6 ani în urmă (30.11.2017)
    • U BT Cluj-Napoca ARK:

      @arm
      Nimeni nu s-a luat de el. Nimeni nu a zis ca e un lucru rau ca urla.

      cu 6 ani în urmă (30.11.2017)
    • U BT Cluj-Napoca carter:

      Olah
      Intr-un fel e bine ca a plecat, avand in vedere numarul redus de minute raportat la salariul acestuia. Ceea ce pentru mine este dezamagitor, e CV-ul destul de modest al lituanianului venit in locul lui, sper sa imi demonstreze contrariul. De Rasic nu stiti cand va reveni?

      cu 6 ani în urmă (30.11.2017)
    • streetball44:

      @carter
      CV ca CV, intr-adevar, nu e iesit din comun, dar daca e urmarit in clipurile de prezentare din sezoanele 14-15 si 15-16, lasa o impresie buna si loc de speranta, sa zic asa. Vom vedea ce va fi, sa avem rabdare. Cat despre Sasha, cred ca doar din ianuarie, cel mai devreme, il vom putea vedea la joc. Nu cred ca e refacut complet sa joace din decembrie.

      cu 6 ani în urmă (30.11.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      @ARM
      Asta e pe principiul parintii m au batut cand eram mic dar uite ce bine am ajuns...bullshit De aia suntem asa buni in Europa la sporturi de echipa, pt ca avem antrenori care urla la jucatori..gimme a break

      cu 6 ani în urmă (30.11.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Nu ai inteles nimic, ba mai mult ai priceput pe langa!

      cu 6 ani în urmă (01.12.2017)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    pacat
    Jucator bun , talentat, merita mai mult. Poate pentru restul sezonului vine la Pitesti.

    cu 6 ani în urmă (28.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!