Stiri

Alex Olah continuă seria evoluțiilor de excepție

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.04.2019

Kangoeroes Mechelen, echipa pentru care evoluează internaționalul român Alexandru Olah, a disputat două partide în campionatul Belgiei la finalul acestei săptămâni în compania lui Leuven Bears. Formația din Mechelen a pierdut în deplasare vineri, 12 aprilie, cu scorul de 78-71 dar s-a revanșat sâmbătă pe teren propriu când a reușit să se impună cu scorul de 77-68.

Alex Olah a fost în ambele confruntări cel mai bun jucător de la Kangoeroes Mechelen șia înregistrat recorduri stagoinale la puncte marcate și eficiență.

În partida pierdută pe terenul lui Leuven Bears, Alex Olah a fost titular și a înregistrat un double-double, 17 puncte și 10 recuperări. Pivotul român a marcat 6/10 de la 2 puncte și 1/2 de la 3 puncte și 2/3 de la linia de fault, pentru un indice al eficienței de 17 unități.

Alex Olah a fost la înălțime și la propriu și la figurat în partida de pe teren propriu și a încheiat cu 28 de puncte, 7 recuperări, un capac, o intercepție și 3 turnovers. În 36 de minute petrecute pe parchet, jucătorul originar din Timișoara a înscris 12/12 de la 2 puncte și 4/5 de la linia de libere, acumulând astfel un indice al eficienței de 39 de unități.

Cele 28 de puncte și cele 39 de unități la eficiență reprezintă pentru Alexandru Olah recorduri personale în acest prim sezon petrecut la Kangoeroes Mechelen. Pivotul român are cifre statistice de 12.1 puncte, 7.3 recuperări și 1.0 pase decisive.

Kangoeroes Mechelen se află pe poziția a 6-a în clasamentul EuroMillions Basketball League cu un bilanț de 10 victorii și 16 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!