Stiri

Alex Olah face un meci bun în fața lui Leuven Bears, iar echipa sa oprește o serie de 7 înfrângeri la rând

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.03.2017

Belfius Mons-Hainaut a pus capăt unei serii de 7 înfrângeri consecutive. Formația la care evoluează Alexandru Olah a învins în ultima etapă din Belgia pe Leuven Bears cu scorul 89-91 (24-18, 27-19, 21-18, 17-26).

Chiar dacă a fost titular, Alex Olah a fost utilizat doar 14 minute, timp în care a contabilizat 12 puncte, 4 recuperări, un capac și un turnover. El a marcat 5/7 (71.4%) de la 2 puncte și 2/2 (100%) de la linia de libere, acumulând cu indice al eficienței de 10 unități.

Tre Demps a fost cel mai bun jucător al lui Belfius Mons-Hainaut, cu 19 puncte, 6 pase decisive și 2 recuperări. Amaury Gorgemans a contribuit la rândul său cu 18 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive.

De la oaspeți, Codi McIntyre-Miller a avut o prestație de expceție, 33 de puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 46 de unități.

Belfius Mons-Hainaut va juca pe 15 martie pe terenul lui Okapi Aalstar, acolo unde Olah se va duela cu fost stelist, Bill Amis. În acest moment, echipa lui Alex Olah se află pe poziția a 8-a în Belgia cu 9 victorii și 14 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!