Stiri Juniori U20 Masculin

Alex Olteanu: ”Plecăm cu ultima șansă, dar sper să ne ridicăm la nivelul adversarelor!”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.03.2013

Alexandru Olteanu, antrenorul echipei de L2M a Farului Constanța, consideră că echipa sa nu este favorită la calificarea la turneul final al Ligii a 2a masculin, dar așteaptă ca fiecare jucător să aibă o atitudine pozitivă și să se ridice la nivelul adversarilor.

Este un turneu foarte greu, noi plecăm cu ultima șansă, dar sper să avem prestații reușite, să ne ridicăm la nivelul adversarelor. Mă aștept de la fiecare jucător în parte să aibă o atitudine pozitivă, să își dorească să joace cât bine, să demonstreze că de la anul sau peste doi ani echipa de seniori se poate baza pe ei, a spus Olteanu în exclusivitate pentru TotalBaschet.ro.

Farul s-a calificat la turneul semifinal de pe poziția a treia a seriei I preliminare, în spatele lui Dinamo și Rapid.

Tehnicianul este conștient de valoarea adversarelor de la TSF și de dificultatea competiției.

Despre adversarele noaste am numai cuvinte de laudă. Au reusit prestații excelente în prima parte a campionatului, sunt echipe cu jucători care au făcut deja pasul spre echipele de seniori ale cluburilor de care aparțin, deci ne va aștepta un turneu extrem de dificil, a declarat Olteanu.

Farul se luptă cu BCM U Pitești, CSU Ploiești și BC Timișoara pentru cele două locuri ce asigură prezența la Turneul Final al Ligii a doua.

Foto: Arhiva personală (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii