Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Pop: "Cred că avem prima șansă să câștigăm"

Paul Olar

Paul Olar
08.11.2013

Alex Pop recunoaște că încleștarea cu Gaz Metan Mediaș nu va fi floare la ureche pentru formația pregătită de către Dorin Pintea. Totuși, conducătorul de joc speră ca "alb-negrii" să profite de pe urma moralului bun de la Craiova și consideră că medieșenii dispun de cel mai bun trio de fundași din țară.

"Se întâlnesc două echipe foarte puternice, care au pretenții de la acest sezon. Gaz Metan Mediaș cred că vine cu orgoliul rănit, după înfrângerea de pe teren propriu cu Energia Rovinari, iar noi venim după o victorie în prelungiri la Craiova. Cred că avem un plus de moral față de ei, pe care trebuie să îl valorificăm și, alături de faptul că jucăm acasă, cred că avem prima șansă să câștigăm.Mediaș este o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni, au trei fundași dintre cei mai buni din România, Mandache, Shiloh și Kemp, care se înțeleg foarte bine și chiar fac o echipă bună. Probabil sunt puțin obosiți după deplasarea din Ucraina, din cupele europene, meci pe care l-au câștigat, dar noi nu ne bazăm pe acest aspect. Nu contează foarte mult faptul că Marcel Tenter a fost antrenor aici, pentru că nu avem acelesi scheme de pe vremea când era la Cluj." A declarat Pop, conform u-mobitelco.ro

Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!