Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Pop: "Echipa noastră este formată din baschetbaliști cu imaginație"

Paul Olar

Paul Olar
06.04.2014

"U"-BT Mobitelco a încheiat în notă pozitivă sezonul regulat 2013/2014. "Alb-negrii" au trecut fără emoții de Farul Constanța cu scorul de 103-68, publicul prezent savurând din plin slam dunk-urile lui Josh Sparks și compania.

La finalul confruntării, Alex Pop a lăudat ingeniozitatea colegilor săi. Mai mult, conducătorul de joc spune că tinerii componenți ardeleni s-au bucurat de minutele primite în disputa de sâmbătă.

"Ne așteptam să fie un meci ușor, Farul fiind ultima clasată, însă am fost foarte entuziasmați de faptul că am prins minute și cred că ne-am achitat de sarcinile trasate de antrenor. Probabil i-am lăsat pe adversari să înscrie cam multe puncte pentru nivelul care îl dorim noi de la apărare. Legat de meciul acesta și spectacol, echipa noastră este formată din baschetbaliști cu imaginație, ne place să jucăm, ne transpunem ușor la orice situație și de data aceasta a ieșit bine."

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!