Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Ziguli: "Avem nevoie de sprijinul publicului"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.02.2014

Ziguli

BCM U Piteşti va susţine un meci foarte important în lupta pentru play-off, miercuri, de la ora 19:30. La Sala Sporturilor Trivale, baschetbaliştii argeşeni vor da piept cu Energia Rovinari, o contracandidată la calificare.

Alexandru Ziguli, antrenorul secund al formaţiei piteştene, a prefaţat jocul în exclusivitate pentru Total Baschet.

Întâlnim o echipă bună, care are același număr de puncte ca şi noi. Este o echipă cu jucători buni pe toate posturile, atât străini cât şi români. Practică un baschet de calitate, în viteză. Au avut un parcurs bun în retur. Datorită accidentării lui Djapa, au avut unele probleme sub coş, dar cu aducerea unui nou jucator cred eu că au o echipă completă. Pentru noi încep meciurile directe cu echipele contracandidate la pley-off şi trebuie să ne concentrăm pentru a le câştiga. Primul dintre ele, este cel cu Energia. Pe această cale vreau să cer suporterilor piteşteni să vină la sală pentru a ne susţine, aşa cum au făcut-o la meciurile precendente. Avem nevoie de ei.

Jocul va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!