Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alex Ziguli: "Ne aşteptam la un meci greu"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.03.2014

Ziguli

BCM U Piteşti a cedat partida de la Cluj, din faţa lui U, cu scorul de 87-83. Piteştenii s-au aflat la conducere într-o bună parte a jocului.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Alexandru Ziguli, antrenorul secund al formaţiei din Argeş, a vorbit despre acest eşec.

Ne aşteptam la un meci greu pe terenul Clujului. Eram singurii care au câștigat aici. Cred că a fost un meci plăcut, în care s-a mers cap la cap până în ultimele cinci minute, atunci când clujenii au avut un avantaj de 10 puncte, recuperat de noi până în ultimul minut. Diferenţa cred că s-a făcut în sfertul 4, noi acumulând repede cinci faule, dându-le posibilitatea adversarilor de a ajunge mult mai repede la linia de pedeapsă. Cu 30 de secunde înainte de final ne puteam adjudeca victoria, dar din păcate am ratat două aruncări. Totuși, țin să felicit băieţii pentru jocul de la Oradea şi pentru cel din seara aceasta. Trebuie să rămânem cu capul sus, deoarece urmează meciul cu Sibiu pe care îl vom în faţa propriilor suporteri.

BCM U Piteşti se află pe locul al 7-lea al clasamentului, cu un bilanţ de 12 victorii şi 9 înfrângeri.

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    ziguli senior
    si sa zici la taica tau sa se comporte ca un domn in tribune ca in ca acolo nu stau tarani ca la voi. sa zici dupa um meci din asta ca arbitrii te au furat nu i demn.

    cu 10 ani în urmă (01.03.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    arbitrii
    arbitrii nu s-au ridicat la nivelul jocului.o brigada slaba pt un meci asa important si pt 2 echipe bune.in fine ce-a fost a fost...e bine pt noi(pitesti) ca ne batem de la egal la egal cu orice echipa. iar d-lui ziguli nu-i putem decat multumi pt echipa de anul acesta

    cu 10 ani în urmă (02.03.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    arbitrii...
    si presupun ca arbitrii au fost pro cluj.si pe mana lor s a dus meciul, nu?

    cu 10 ani în urmă (02.03.2014) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    ..
    au fost anti baschet nu pro cluj

    cu 10 ani în urmă (02.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!