Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexandra Uiuiu și Ogowumi Agunbiade, lidere la puncte pentru Alba Iulia în victoria din ultima etapă

Eduard Popa

Eduard Popa
07.11.2014

CSU Alba Iulia a învins miercuri pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu 77-74, într-unul dintre cele mai frumoase meciuri ale etapei a IX-a din Liga Națională de Baschet Feminin.

Pentru CSU Alba – Iulia lidere la puncte au fost Alexandra Uiuiu și Ogowumi Agunbiade. Ambele au avut câte 18 pct. Pentru Uiuiu, cifra magică a fost 3: 3 aruncări de la 2 puncte înscrise din 7 tentative, 3 din 5 de la 3 puncte, dar și 3 din 7 de la 2 pct, în aproape 38 de min. În acest sezon românca are 11,6 puncte pe meci, 2,6 recuperări și 2,9 pase decisive.

Agunbiade a avut o seară ceva mai eficientă, reușind să înscrie în 6 din cele 13 tentative de la 2 pct, dar și având un procentaj de 100% de la 3 pct, în 29 de min jucate. În acest sezon, Agunbiade are 17 puncte pe meci, 8,3 recuperări, 2 pase decisive dar și cea mai mare eficiență din rândul ardelencelor – 20.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!