Stiri Cupa României Feminin

Alexandra Uiuiu: „Meciul retur mă aștept să fie asemănător cu cel din tur”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.09.2014

Baschetbalista formației CSU Alba Iulia, Alexandra Uiuiu, a vorbit pentru site-ul nostru despre dubla manșă pe care echipa sa o joacă în optimile Cupei României împotriva celor de la Nova Vita Târgu Mureș. În partida tur, jucată la Alba Iulia, gazdele s-au impus cu 97-56. 

„Primul meci s-a dovedit a fi destul de ușor, însă a fost un bun antrenament și l-am tratat cu seriozitate. Cel din retur mă aștept să fie asemănător. Îmi doresc să începem cu dreptul sezonul, să fim constante în evoluții bune, iar la final să avem o poziție cât mai sus în clasament pentru a avea o șansă bună în play-off”, a declarat Alexandra pentru TotalBaschet

În duelul tur cu echipa din Târgu Mureș, jucătoarea Alba Iuliei și-a trecut în cont în cele 28 de minute jucate 17 puncte, 6 pase decisive, 4 recuperări și un indice la eficiență de 22 unități. 

Returul se va juca la Târgu Mureș, miercuri, 24 septembrie, începând cu ora 13:00. 

*Foto: Sorin Stanciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!