Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexandra Uiuiu: ,,Suntem motivate să obţinem o victorie”

Adela Ganea

Adela Ganea
04.10.2014

În cadrul celei de a doua etapă a Ligii Naţionale de Baschet Feminin, se vor duela jucătoarele de la CSU Alba Iulia cu Olimpia CSU Braşov, pe teren propriu. Baschetbalista Alexandra Uiuiu a vorbit despre acest meci pentru Totalbaschet:

,,Din câte am văzut, Braşovul este o echipă imprevizibilă. Cred că va fi un meci destul de dificil însă sper să nu avem probleme, să ne reuşească jocul şi să câştigăm meciul, bineînţeles. Starea echipei este bună, suntem motivate să obţinem o victorie! “ , a declarat aceasta.

Confruntarea dintre CSU Alba Iulia şi Olimpia CSU Braşov se va ţine la Sala Sporturilor Alba Iulia, sâmbătă, în data de 4 octombrie, începând cu ora 18:00.

*Foto: Sorin Stanciu/CSU Alba Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!