Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexandria primeşte replica celor de la Politehnica Iaşi

Eduard Popa

Eduard Popa
18.02.2017

alexandria-iasi

CST BC Alexandria va primi vizita celor de la Politehnica Naţional Iaşi în primul meci disputat de cele două echipe în grupa inferioară a fazei a doua din sezonul regulat LNBF.

Teleormănencele vin după înfrângerea din sferturile Cupei României, în compania celor de la Sirius Târgu Mureş, scor 80-66.

CST BC Alexandria a terminat prima fază din sezonul regulat pe locul şapte cu 7 victorii și 11 înfrângeri, în timp ce Poli Național Iași a fost „lanterna roșie” cu un singur succes din 18 partide.

Cele două echipe s-au întâlnit şi în ultimul meci din faza I a sezonului regulat LNBF. Disputat la Iaşi, teleormănencele s-au impus cu 78-58. Cele mai bune marcatoare din tabăra formației învingătoare au fost Megan Mullings cu 21 de puncte şi 9 puncte, Carla Bartee cu 17 puncte şi 16 recuperări, respectiv Shanita Arnold cu 13. De cealaltă parte, de la Iași, Ka Deidre Simmons a terminat confruntarea cu 31 puncte.

De altfel, Alexandria a câştigat toate cele 15 partide disputate până acum cu Poli Iaşi.

Partida dintre CST BC Alexandria şi Poli Iaşi se va juca astăzi, de la ora 15:00, în Sala Sporturilor din Alexandria. Meciul va arbitrat de o brigadă formată din Claudia Telcian, Alexandru Nicolae şi Alexandru Vasile.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!