Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Iacobescu: “Ai băgat-o ești erou, n-ai băgat-o ești un bou!”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.05.2014

CSU Asesoft Ploiești a pierdut prima partidă din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin în fața celor de la U Mobitelco Cluj. După această partidă, managerul formației prahovene, Alexandru Iacobescu ne-a oferit o declarație care o începe savuros și care continuă cu cu ceea a lipsit Asesoftului în acest meci dar și cu o remarcă negativă la adresa la Cătălin Burlacu. Totuși conducătorul campioanei consideră că echipa sa poate câștiga la Cluj la fel cum au făcut și clujenii la Ploiești:

„Ai băgat-o ești erou, n-ai băgat-o ești un bou! Azi clujenii au băgat-o! Este primul meci și cred că seria este una lungă. Având în vedere că oboseala din sferturi deja a început să se vadă. Trebuie să strângem rândurile și să câștigăm mâine. Așa cum ei au câştigat la noi, așa și noi putem să câștigăm la ei. Avem experiența și forța necesare pentru a face acest lucru. Sunt dezamăgit de Burlacu. Chiar și cu acest procentaj am fost foarte aproape să câştigăm. Ne-a lipsit luciditatea și spiritul de luptă. Cluj este o echipă fără presiune care joacă relaxată, acest lucru s-a văzut astăzi. Felicitări Clujului! Noi trebuie să o luăm de la capăt! Seria de-abia a început.”

foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)*

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    corect
    In sfarsit,te-ai uitat in oglinda si ai vazut un bou.

    cu 9 ani în urmă (14.05.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    Da
    In sfarsit si-a dat seama ce specie e Burlacu.

    cu 9 ani în urmă (14.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!