Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Iacobescu: „Voi propune înființarea Ligii Profesioniste de baschet”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.11.2014

Alexandru Iacobescu, managerul general al campioanei României, CSU Asesoft Ploiești, a oferit o declarație site-ului nostru în care îi răspunde președintelui Energiei Târgu Jiu, Laurenţiu Ciurel, care a acuzat în termeni duri echipa prahoveană, după ce aceast s-a impus în Gorj cu scorul 79-76, după o repriză de prelungiri. Alexandru Iacobescu vine și cu o alternativă, creare unei ligi profesioniste de baschet, care să evite situații ca cea de la meciul de ieri:

„Sunt sătul să ne batem în România cu Ciurei, Cristești, Stănești, Popești și alte specimene. Pentru că este prima declarație și ultima pe care o voi da în acest tur de campionat, vreau să atrag atenția că așa nu se mai poate continua! Numai și numai înființarea Ligii Profesioniste de Baschet va face ca acest sport să fie reprezentat cu adevărat la nivel european de către cluburile românești.

O dată cu înființarea acestei Ligi, campionatul poate rămâne o opțiune serioasă pentru cluburi care nu pot face performanță la nivel european. Cum la noi în Ploiești cel mai deștept cedează, o dată cu înființarea ligii vom avea opțiunea de a nu mai participa în campionatul actual din România!

Urez succes tuturor formațiilor angrenate în cupele europene și îi aduc aminte domnului Ciurel, pe care din păcate nu îl cunosc, că regretatul Toni Alexe avea o vorbă: “ai băgat-o ești erou, n-ai băgat-o ești un bou!” a declarat Alexandru Iacobescu.

CSU Asesoft Ploiești este clubul care susține înființarea Ligii Profesioniste de Baschet, exprimându-și în mai multe rânduri această dorință.

AICI puteți citi și declarația lui Laurențiu Ciurel.

9 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Sigur ca da..... ar fi o solutie doar pentru bugetele publice nu si pentru sportul asta care traieste din bani publici!

    cu 9 ani în urmă (09.11.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Intradevar cel mai destept cedeaza primu` si garantat gura bate curu!

      cu 9 ani în urmă (09.11.2014)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    ar fi frumos
    Ar fi frumos si foarte bine sa avem o liga profesionista, nu stiu cat de realizabil este la ora actuala (banii vorbesc) dar poate mai sunt oamenii cu bani care isi dau seama ca mai bine conduci o echipa de baschet decat o echipa de fotbal de liga 2

    cu 9 ani în urmă (09.11.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      din pacate a fost printre cei care s-a opus ligii profesioniste!

      cu 9 ani în urmă (09.11.2014)
    • CSU Asesoft Ploiești ineacsu:

      Poftim?
      cine s-a opus ligii profesioniste?! Tot el s-a opus si arbitrilor straini in playoff acum ceva ani, nu?

      cu 9 ani în urmă (09.11.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Ineacsu, ho cu tata, ca eu unu nu am dat cu parul, si da, a fost printre cei care s-a opus! Cat despre arbitrii straini, din cate imi aduc aminte cam toti presedintii straini au fost impotriva din cauza costurilor!

      cu 9 ani în urmă (09.11.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe flo :

    contracte cu statul
    Ar fi frumos , dar din pacate nu toti cei care investesc in baschet nu au privilegiul de avea contractele Domnului Ghita cu statul.

    cu 9 ani în urmă (09.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe daniel23 :

    Propunere
    O alta propunere cu intrarea imediata in vigoare este ca in playoff in loc de "cel mai bun in 5 meciuri" sa fie "cel mai bun pana castiga Ploiestiul". In legatura cu citatul din Alexe: ce a facut Runkausas in meciul de la Bucuresti cu Steaua, la ultima aruncare. A bagat-o sau nu a bagat-o? :-))

    cu 9 ani în urmă (09.11.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca chair 13 :

    Propunere
    Foarte bine frate, fa-ti o liga in care sa fii singur, ca sasa tre sa castigi tu campionatul in fiecare an, macar asa n-ai avea cu cine sa te lupti, ai fi campion din start!!! Du-te invartindu-te!

    cu 9 ani în urmă (11.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!