Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Iacobescu, din nou în peisajul baschetului românesc

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.11.2018

CSA Steaua București a avut un suporter de lux la meciul disputat în deplasare, pe terenul lui BC CSU Sibiu. Alexandru Iacobescu a asistat la partidă, poziționat în spatele băncii echipei oaspete, de unde a trăit intens tot ceea ce s-a întâmplat pe parchet, chiar mușcând din propria cămașă în momentele de desprindere ale echipei gazdă. Fostul președinte de la CSU Asesoft Ploiești nu le-a purtat noroc steliștilor, care au fost învinși la Sibiu cu scorul de 81-66.

După joc am luat legătura cu fostul oficial de la Ploiești, care ne-a spus că în continuare îi place baschetul și aflându-se întâmplător la Sibiu nu a putut rata ocazia de a asista la un meci din Liga Națională de Baschet Masculin.

Întrebat despre faptul că a părut fan înfocat al Stelei, Alexandru Iacobescu a spus că a ținut mai mult cu Steaua decât cu Sibiul pentru că acolo se află mai mulți foști jucători de-ai săi plus Sasa Ocokoljic, în timp ce la sibieni se află doar Ionuț Georgescu, un „produs” de-al său.

Alexandru Iacobescu ne-a mai spus că nu are nicio funcție în cadrul clubului CSA Steaua București. El a afirmat că nu a fost ieșit complet din peisajul baschetului, chiar dacă nu a mai apărut public, și că a mai ajutat echipe cu sfaturi despre agenți și jucători, după dispariția Asesoftului. Mai mult decât atât, în continuare încearcă să aducă bani în fenomenul baschetbalistic din România.

La CSA Steaua au evoluat în această seară Aleksandar Vlahovic și Vlad Negoițescu, foști componenți ai Asesoftului, cu care echipa prahoveană câștiga mai multe titluri naționale. Pe banca steliștilor, în funcția de antrenor principal se află Sasa Ocokoljic, fost jucător cât dar și ultimul antrenor cu care Asesoftul a câștigat un titlu.

Alexandru Iacobescu a fost președintele celei mai titrate echipe din ultimii 20 de ani ai baschetului românesc. CSU Asesoft Ploiești a câștigat 11 titluri naționale între 2003 și 2015, plus alte 6 Cupe al României.

foto: Adrian Bugariu

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Se știa de ceva vreme ca Jegobescu e în spatele noului "proiect" Steaua... Nu e nici un suporter, e la butoane. Mă mira că a avut nesimtirea să stea în tribuna, iar noi am fost galanti și nu i-am dat ce merita.

    cu 5 ani în urmă (09.11.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    Nu l-a recunoscut lumea
    Eu zic ca ai fost printre puti nii care l-au vazut/recunoscut. Aveai probabil si informatii despre el. Eu zic ca nu scapa de celebra scandare...

    cu 5 ani în urmă (09.11.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Da
      Era câteva rânduri în fața mea, i am zis câteva printre dinți, dar atât...

      cu 5 ani în urmă (09.11.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    i
    si la cluj vs steaua a stat in tribune

    cu 5 ani în urmă (09.11.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    ?
    Nu inteleg de ce ar fi suporter "de lux"? Mai degraba de ... (completati voi)

    cu 5 ani în urmă (10.11.2018) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Aha
    Mda...Merita sa ii fie aratate degete,dupa cum si el la randul lui i-a salutat pe sibieni!Sa speram ca mai vine pe la Cluj.Sa il "aplaudam " cum se cuvine!

    cu 5 ani în urmă (10.11.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Nocivul Iacobescu
    S-a întâmplat să fie prin Sibiu, a profitat și a fost și la meci.
    Ce abureli și voi chiar îl credeți pe cățelul lui Ghiță!
    Și la U-BT - Steaua s-a întâmplat să fie prin Cluj, a profitat, a fost la meci și tot in spatele băncii Stelei a stat.
    Iar când scrieți de titlurile asehoților, puteți aminti și câte dintre ele au fost câștigate datorită marilor jucători cu fluier Bănică, Ciulin, Olaru și Grigoraș. Plus Burlacu, căruia i se permitea orice. Ăsta a fost cinciul de bază al asehoților în era Iacobescu!

    cu 5 ani în urmă (10.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!