Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Mihuţi: “Avem nevoie mare de victorie”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.02.2013

Alexandru Mihuti

Etapa a 24-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin programează întâlnirea dintre BC Timba Timişoara şi BCM U Piteşti. Echipa antrenată de Bogdan Murărescu revine pe teren propriu după partida de la Oradea, pierdută în ultima secundă cu scorul de 79-78. Înaintea etapei a 24-a, timişorenii se află pe poziţia a 13-a a clasamentului cu 28 de puncte acumulate, având un bilanţ de 5 victorii şi 18 înfrângeri.

Alexandru Mihuţi, jucătorul celor de la BC Timba Timişoara, a prefaţat pentru cititorii Totalbaschet.ro partida contra Piteştiului.

Fiecare meci pentru noi este greu. Dacă reuşim să păstrăm aceeaşi seriozitate şi să facem un joc la fel de bun ca cel de la Oradea, putem să punem probleme serioase echipei din Piteşti. Piteşti este o echipă foarte bună, puternică, cu experienţă atât în campionat cît şi în Cupele Europene însă cu toate acestea vom lupta până la capăt şi vom face tot posibilul să câştigăm. Avem nevoie mare de victorie. Dorim să răsplătim fanii care vin meci de meci să ne susţină, dar şi efortul nostru depus zi de zi la antrenamente.

BC Timba Timişoara va primi vizita celor de la BCM U Piteşti marţi, cu începere de la ora 20:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!