Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Mihuţi: "Pentru mine va fi special, probabil mă voi simţi ciudat"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
14.12.2012

foto: BC Timba

Unul dintre jucătorii care a evoluat în ultimii ani atât pentru BC Timişoara, cât şi pentru BC Timba este Alexandru Mihuţi. Pivotul a sosit la "urşi" în această vară, iar de atunci evoluţiile sale au fost în creştere. Acum, "Mihu" îşi întâlneşte foştii colegi.

Să ştiţi că este un meci special. E pentru prima oară când mi se întâmplă să joc împotriva fostei mele echipe. Probabil mă voi simţi puţin ciudat, dar sper să fie bine. Nu am nimic de demonstrat. Cel mai bine ar fi să transpun pe teren tot ceea ce am învăţat.

Pivotul crede că Timba are nevoie de o defensivă extraordinară pentru a face faţă adversarilor. Jucătorul Timbei consideră că jocul poate numit un derby.

Este un derby. Sperăm să fie un meci frumos, să fie spectacol şi să vină multă lume. Cel mai bine pentru noi ar fi să jucăm colectiv. Unu la unu nu avem prea multe şanse. Probabil presiunea e mai mare pe ei. Noi nu avem nimic de pierdut.

Întrebat cu cine va ţine publicul, Mihuţi nu a putut da un răspuns concret.

Nu ştiu, chiar nu ştiu. O să scandeze şi pentru unii şi pentru alţii. Important e să scandeze pentru oraş.

Jocul va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!