Stiri

Alexandru Olteanu: “O victorie ar fi capitală în atingerea obiectivului nostru”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.03.2013

CS Farul Constanţa va primi vizita celor de la BCM U Piteşti, în cadrul rundei cu numărul 26 a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Întâlnirea va avea loc duminică cu începere de la ora 18:00 la Sala Sporturilor Constanţa.

Conducătorul de joc al constănţenilor a prefaţat pentru cititorii totalbaschet.ro partida contra deţinătoarei SuperCupei României.

Ce părere ai despre meciul pierdut la Oradea?

Nu am reuşit să facem faţă ritmului impus de adversari în prima jumătate a meciului, ne-au lipsit inteligenţa şi prospeţimea fizică ca să putem face un meci bun în faţa unui adversar atât de puternic precum Oradea. Într-adevăr am avut şi câţiva absenţi dar asta nu scuză evoluţia ştearsă pe care am avut-o.

Cum vezi următorul joc, cel cu Piteşti?

Sper să uităm repede această înfrângere usturătoare, să strângem rândurile şi să reuşim să pregătim cât mai bine meciul următor. Îmi doresc să avem o altă atitudine şi o altă viziune asupra jocului colectiv pentru meciul cu Piteşti.

Ce părere ai despre BCM U Piteşti?

Duminică vom avea în faţă o echipă puternică a campionatului, cu jucători de valoare. Ei vin după o victorie şi cred că au un moral bun, dar au arătat în acest campionat că au evoluţii oscilante aşa că avem şi noi şansa noastră.

Cât de important ar fi un succes?

O victorie în meciul cu Pitesti ar fi capitală în atingerea obiectivului nostru şi anume evitarea retrogradării. Sper să avem o evoluţie bună şi să facem o bucurie suporterilor constănţeni care vin în număr considerabil la fiecare meci să ne susţină.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!