Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olteanu: "Piteştiul este o surpriză frumoasă a campionatului"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.02.2014

Olteanu

Alexandru Olteanu a prefaţat pentru cititorii site-ului nostru jocul pe care echipa sa îl va disputa sâmbătă în compania lui BCM U Piteşti.

Jocul cu Piteşti reprezintă o nouă şansă să corectăm anumite greşeli în jocul nostru. Nu avem aşteptări prea mari. Sper să avem procentaje mai bune la aruncări şi să reuşim o apărare mai exactă decât în meciul cu Mediaş.

Întrebat ce părere are despre formaţia piteşteană, Olteanu a răspuns:

Piteştiul este o echipă frumoasă a campionatului. Are în componenţă jucători foarte buni şi un antrenor care reuşeşte să conducă exemplar echipa la fiecare meci. Piteştiul este o surpriză frumoasă a campionatului.

Startul întâlnirii se va da sâmbătă de la ora 15:00.

foto: CS Farul Constanţa

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!