Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alexandru Olteanu s-a retras

Adrian Micinic

Adrian Micinic
09.05.2013

Alexandru Olteanu și-a încheiat cariera de jucător. El a disputat ultimul său meci în partida decisivă a seriei pe care Farul Constanța a câștigat-o cu scorul general de 3-2 în fața lui BC Miercurea Ciuc. Aceasta s-a consumat în cursul serii de marți (07.05).

Născut pe 24 ianuarie 1982, Olteanu măsoară 1.85 metri și a evoluat pe postul de fundaș. El a mai jucat pentru Sportul Studențesc și CSU Brașov. 

În ultimul sezon Olteanu a bifat 22 prezențe și a avut medii de 1.7 puncte, 1.6 pase decisive și 0.6 intercepții și 1.6 posesii pierdute pentru 1.2 la eficiență în 11:56 minute pe meci.

Foto: Radu Roșca 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!