Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alhaji Mohamed a ajuns luni seara la Cluj-Napoca

Eduard Popa

Eduard Popa
26.02.2019

Alhaji Mohamed este noul transfer al celor de la U-BT Cluj-Napoca, pentru a doua parte a sezonului Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Veteranul american, ajuns la 37 de ani, a venit de urgență la U-BT Cluj, după accidentarea suferită de Stanimir Marinov, cel care probabil va rata tot restul sezonului din cauza unei hernia de disc.

Haji a ajuns la Cluj luni seara, unde a fost întâmpinat pe Aeroportul International Avram Iancu de către oficialii echipei U-BT. El va efectua marți de dimineață vizita medicală, iar marți după amiaza va efectua primul antrenament alături de noua sa echipă.

alhaji mohamed a sosit cluj

„M-am alăturat echipei pentru că îmi doresc să câștig campionatul. Este singurul meu obiectiv. Știu că nu este ușor, dar este cea mai mare dorință a mea”, a spus Mohamed, în momentul în care a semnat cu U-BT.  

Alhaji Mohammed a bifat 104 prezențe în Liga Națională, în cele cinci sezoane petrecute în România. El are medii statistice de 16.4 puncte, 4.5 recuperări, 3.2 pase decisive și 1.4 intercepții în 31:17 minute pe partidă. Ghanezul are în palmares două titluri de campion al României, ambele cu Ploiești, respectiv o finală pierdută, când a jucat pentru BC Mureș.

Mohamed va avea șansa să debuteze pentru U-BT Cluj chiar în derby-ul cu CSU Sibiu, partidă care se va desfășura marți, 5 martie, la BTarena din Cluj. 

*foto: instagram ubancatransilvania

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!