Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alhaji Mohammed: ”Să stai în afara lotului 4 meciuri e singura motivație de care ai nevoie”

Mara Mihăilescu, David Istrate

Mara Mihăilescu, David Istrate
14.05.2019

Alhaji Mohammed: ”Să stai în afara lotului 4 meciuri e singura motivație de care ai nevoie”

alhaji

Arătând un joc colectiv bun și o motivație extraordinară, U-BT Cluj Napoca reușește victoria pe teren propriu în meciul 2 din seria contra CSM CSU Oradea, scor final 92-82.Astfel, scorul seriei devine 1-1.

Alhaji Mohammed, principalul marcator al clujenilor, a vorbit despre acest meci chiar la finalul celor 40 de minute:

”A fost o seară foarte bună, într-adevăr. Am câștigat, acesta era singurul lucru pe care m-am concenrat, victoria. Eram disperați, trebuia să câștigăm pentru a proteja terenul propriu.Numai la asta mă gândeam.”

Întrebat ce nu a mers în primul meci, dar și ce l-a motivat atât de tare în această seară, acesta a răspuns:

”Am arătat un joc foarte bun din punctul meu de vedere. Cred că am avut doar câteva mingi pierdute, trebuie să câștigăm acel meci. A fost un meci bun, ei sunt o echipă extrem de puternică. Nu a mers nimic prost, cred că doar câteva recuperări ne-au despărțit de victorie.Am jucat aici timp de 5 ani, m-ați văzut în finale de foarte multe ori.Să stai în afara lotului 4 meciuri e singura motivație de care ai nevoie.”

Vorbind despre partidele ce urmează să se desfășoare la Oradea, acesta a declarat:

”Va fi extrem de greu.Au niște fani extraordinari și o sală mică, ce va fi plină cu siguranță.Am jucat foarte multe meciuri acolo și sunt sigur că va fi extrem de greu.”

Alhaji Mohammed a încheiat partida cu procentaje de 60% la aruncările de 2 puncte(3/5), 60% la aruncările din afara semicercului(3/5) și 55% la linia de libere(6/11), pentru un total de 21 de puncte, de altfel, season-high pentru fundașul clujenilor. La acestea a adăugat o recuperare și 4 pase decisive, pentru un indice de eficiență de 17.

În acest sezon, Alhaji are medii de 10.3 puncte, 1.7 recuperări și 1.7 pase decisive.

Astfel, seria dintre cele două formații se mută la Oradea, prima partidă având loc sâmbătă, 18 mai, începând cu orele 19:30, în Arena Antonio Alexe.

 

*SURSA foto: Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!