Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alhaji Mohammed: “Sunt mulțumit că am reușit să-i învingem la zero”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.05.2014

Alhaji Mohammed, fundașul ofensiv al celor de la CSU Asesoft Ploiești a vorbit pentru site-ul nostru, imediat după ce echipa sa a obținut biletele pentru semifinale. Prahovenii au trecut cu un clar 3-0 de Energia Rovinari. Mohammed a vorbit a vorbit despre însemnătate acestui scor la zero și despre ultima partidă disputată la Târgu-Jiu:

„O victorie este o victorie și bineînțeles că sunt mulțumit că am reușit să-i învingem la zero. Mai multă odihnă pentru mine și pentru echipa mea. În prima repriză nu am jucat baschetul lui Asesoft. Eu am ratat multe aruncări în debut iar asta a afectat echipa mea. În repriza a doua am jucat mult mai tare în defensivă și am câștigat meciul.”

Americanul nu consideră că acest succes suficient pentru a spăla ceea ce s-a întâmplat în Cupa României:

„Nu va fi niciodată suficient deoarece nu am câștigat cupa. Dar câștigând cu 3-0 le aducem la cunoștință tuturor că am avut o seară proastă în acea zi de cupă.”

Mohammed a avut o prestație mai ștearsă la Târgu-Jiu dar nu este îngrijorat de acest fapt:

„Singurul lucru de care îmi e grijă este victoria. Echipele nu mă lasă să le „omor” în fiecare meci. De aceea se numește echipă. Singurul lucru pe care îl pot face este să continui să atac.”

Întrebat unde crede că se va opri echipa sa în acest playoff, acesta a răspuns foarte ferm:

„Nu ne vom opri până când nu vom fi campioni.”

 

2 comentarii la aceasta stire:
  • YMCA alin67 :

    3-0 si baschetul lui Asesoft
    Nici macar Lebron mu-si trateaza colegii de echipa precum acest arogant jucator. In timp ce ceilalti fac streching,el se disteaza aruncand la cos. Urmaresc frecvent meciurile din NBA (Chicago Bulls este favorita mea din est), iar comentatorii americani au numai cuvinte de lauda la adresa fratelui acestuia,referitor la caracter,putere de lupta si devotament pentru echipa. Acest individ ii trateaza pe toti iubitorii baschetului,inclusiv pe cei din Ploiesti,ca si cum el,si nu fratele sau,ar avea 16 ani in NBA, iar amaratii din Romania trebuie sa fie fericiti doar pentru ca marele Mohamed (junior) a sosit aici (el nu stie ca noi avem deja un Hagi care e zece clase peste el).

    cu 9 ani în urmă (03.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe iuliu12 :

    :)
    Dupa cum stim cu totii frustrarea reprezinta cel mai mare obstacol al omenirii. Se poate vedea si la tine, cel de mai sus, cum frustrarea iti dicteaza vorbele. Cum ai ajuns la concluzia ca a fi arogant inseamna sa arunci la cos ( DISTRANDU-TE ) in timp ce ceilalti jucatori fac streching ?! Te-as ruga sa cauti definitia clara a acestui cuvant " aroganta", in DICTIONAR. Poate asa vei intelege si tu semnificatia lui si vei stii cum sa mai categorisesti un om. Pana una alta, ne bucuram cu totii pentru tine ca urmaresti frecvent meciurile din NBA si iti recomandam sa le urmaresti si pe alea din Ro. Sa vezi exact ce inseamna aroganta unui jucator. Esti roman ... n-ai cum sa intelegi lucrurile astea, sunt pentru oameni mari. Spor !

    cu 9 ani în urmă (03.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!