Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alhaji Mohammed a ajuns la 6 meciuri cu peste 20 de puncte în actualul sezon din LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.03.2014

CSU Asesoft Ploiești a reușit să-și asigure prima victorie importantă în LNBM după aproape 4 luni de zile. În fața Energiei Rovinari au strălucit doi jucători din tabăra campionilor, pe lângă Adi Guțoaia, și Alhaji Mohammed a făcut un meci foarte bun.

Jucătorul cu origini ghaneze a fost al doilea marcator al echipei lui Vladimir Arnautovic. Mohammed a strâns 22 de puncte în cele peste 39 de minute în care s-a aflat pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgu-Jiu. Fundașul extremă a mai adunat 4 recuperări și a livrat alte 3 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 21 de unități.

În acest sezon, MVP-ul finalei din sezonul trecut a mai trecut de borna celor 20 de puncte marcate în alte cinci rânduri: cu BC Timișoara (tur), BC Mureș (tur), Chiajna, Gaz Metan și Steaua, ultimele trei în retur. Alhaji Mohammed are medii stagionale de 15.9 puncte, 3.7 recuperări și 3.1 pase decisive.

foto: Răzvan Păsărică(rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!