Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alhaji Mohammed a reușit cea mai bună prestație a sezonului în meciul cu Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.02.2014

CSU Asesoft Ploiești s-a impus în meciul restant cu Gaz Metan Mediaș, cu scorul 82-68. În acestă partidă, Alhaji Mohammed a avut o prestație de senzație cu care le-a adus aminte suporterilor ploieșteni de meciurile excelente pe care le-a făcut în finala sezonului trecut.

Mohammed a terminat partida cu echipa ardeanleană cu 29 de puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive. Ajuns la 32 de ani, Mohammed a petrecut aproape 39 de minute pe parchet. 3 mingi pierdute și alte 3 mingi câștigate i-au adus lui Mohammed un inidice al eficienței de 34 de unități.

Pentru Mohammed aceasta este cea mai bună performanță reușită în acest sezon de LNBM. La puncte marcate MVP-ul finalei din sezonul trecut a mai avut o prestație excelentă în meciul tur cu BC Timișoara când a strâns un total de 27 însă la eficiență, Alhaji și-a setat un record stagional prin acest index de 34.

foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    ?
    E de mirare, cand Asesoft ii avea pe teren fe pe Lee fie pe Tica, si GMM trebuia sa dubleze: mai tot timpul a fost lasat singur. Pana cand i-a tinut benzina pe cei 5 (Marojevic nu prea conteaza, chiar daca pe Lee la tinut in primul sfert, pe Tica nu l-a neutralizat)

    cu 10 ani în urmă (10.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!