Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alhaji Mohammed, cel mai bun ploieştean la meciul cu “U”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.03.2014

Alhaji Mohammed a continuat șirul evoluțiilor bune și în partida pe care echipa a câștigat-o în Sala Horia Demina, în fața lui U Mobitelco Cluj, cu scorul 68-78.

Alhaji Mohammed a fost cel mai bun elev al lui Vladimir Arnautovic în meciul vedetă al etapei. “Hagi” cum este proleclit a terminat partida cu 17 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive. Index-ul eficienței strâns de american a ajuns la 19 unități, cel mai ridicat din trupa campioanei.

La finalul partidei, MVP-ul finale din sezonul trecut a avut un conflict cu spectatorii clujeni, astfel primind două faulturi tehnice iar apoi a fost trimis la cabine.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!