Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alhaji Mohammed, din nou cel mai bun marcator pentru Asesoft

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.05.2014

CSU Asesoft Ploiești este aproape de eliminarea din playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin după ce a pierdut și meciul 3 de la Cluj-Napoca în fața lui U Mobitelco. Pentru formația prahoveană, Alhaji Mohammed a fost din nou vioară întâi, fiind și cel mai bun marcator al campioanei en-titre.

Alhaji Mohammed a fost trimis din prima secundă pe parchet de Vladimir Arnautovic. Sportivul american evoluat 31 de minute, timp în care a strâns 17 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive. Mohammed a marcat 3/4 de la 2 puncte, 3/7 de la 3 puncte și 2/4 de la linia de libere. Cu o minge câștigată și trei pierdute, Alhaji Mohammed a avut un indice al eficienței de 15 unități.

Principalul marcator al Asesoftului în seria cu U Mobitelco, Alhaji Mohammed, trebuie să-și păstreze cadența sau chiar să o mărească dat fiind faptul că echipa se află cu spatele la zid înaintea meciului 4 de Cluj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!