Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aliaksandr Pustahvar și Marko Djurkovic, cei mai buni marcatori ai Gazului

Silviu Isailă

Silviu Isailă
02.02.2015

Gaz Metan s-a impus în fața celor de la BCM U Pitești, scor 68-66. Partida a contat pentru etapa a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Aliaksandr Pustahvar și Marko Djurkovic au fost principalii marcatori ai gazdelor.

Aliaksandr Pustahvar a terminat partida cu 19 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă, având un indice de 15 la eficiență. Acesta a avut 4/5 de la două puncte, 2/9 de la distanță și 5/6 de la linia aruncărilor de pedeapsă. În actuala stagiune de campionat, Pustahvar are medii de 16.1 puncte, 4.3 recuperări, 1.9 pase decisive și 14.4 la eficiență.

Marko Djurkovic a avut 4/7 de la două puncte, 0/1 de la trei puncte, 10/22 de la libere pentru un total de 18 puncte. Sârbul a mai adăugat 9 recuperări.

Florin Popa a fost al treilea marcator al gazdelor. Acesta a reușit 12 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Popa a marcat pe finalul partidei un coș de la distanță, aducându-i pe medieșeni în avantaj, scor 67-66.

De remarcat faptul că toți cei trei jucători au evoluat 40 de minute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!