Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Andrieş: ,,Suntem un pic demoralizaţi după ultimul meci”

Adela Ganea

Adela Ganea
27.03.2014

BC Timba Timişoara va juca vineri, 28 martie, de la ora 17:00 contra celor de la CSU Ploiești. Alin Andrieş, unul dintre dintre componenții echipei din Timişoara, a vorbit despre duelul care îi aşteaptă împotriva campioanei en-titre, puţin dezamăgit de ultima prestaţie a formației sale.

,,Eu zic că suntem un pic demoralizaţi după ultimul meci în care nu am jucat foarte bine, dar eu sper să facem un meci bun, cum am mai demonstrat că putem să facem. Toată lumea ştie că Asesoft Ploiesti este campioana României, o echipă foarte bună care a făcut faţă în meciurile din Europa. La noi în echipă este o atmosferă bună pot să zic, dar aşa cum am mai zis, suntem un pic afectaţi de ultimul meci în care nu prea ne-a ieşit nimic . O să vedem cum o să fie, sperăm să fie bine”, a declarant sportivul originar din Constanța pentru TotalBaschet.

În meciul tur, Timba a cedat pe terenul prahovenilor, scor 70-108, meci în care Andrieș a jucat 11 minute, timp în care a izbutit doar 2 recuperări.

*Foto: Facebook BC Timba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!