Stiri Juniori U20 Masculin

Alin Andrieș și Bogdan Costa vorbesc despre participarea Timbei la Turnee semifinale ale L2M

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.03.2013

alin andriesChiar dacă primul sezon în LNBM nu este unul plin de succese pentru Timba, la categoria sub 23 ani, a doua echipă a Timișoarei demostrează că are viitor. Ea s-a calificat la Turneul semifinal și speră să producă surpiza și să termine în primele 6 echipe ale sezonului. Cel puțin așa afirmă Alin Andrieș (foto sus) și Bogdan Costa (foto jos), doi dintre jucătorii echipei, care au vorbit exclusive pentru TotalBaschet.ro despre turneul de la Mureș.

Turneul mi se pare unul echilibrat, spune Andrieș. Se pare că Dinamo este favorită, dar noi vom încerca să câștigăm toate meciurile.

Jucătorul consideră că Timba este văzută ca un outsider din moment ce nu are niciun jucător convocat la Meciul Speranțelor 2013, și spune că va încerca să schimbe această impresie printr-un joc bun.

Se pare că celelalte echipe au avantaj față de noi deoarece au unul sau mai mulți jucători convocați la All Star-ul de tineret, eveniment  la care anumiti jucatori sa pare ca nu au voie, dar ținând cont că nu avem niciun jucător convocat la all - star se pare că pornim cu ultima șansă, dar eu împreună cu colegii mei vom încerca să schimbăm acest statut. Vom vedea ce va fi, a spus Andrieș

Bogdan Costa vrea ca Timba să aibă la acest turneu evoluții constant bune și să producă surpriza într-o serie unde cunoaște valoarea doar unei singure echipe, Dinamo.

În grupa de calificare am alternat între evoluții bune și evoluții mai puțin bune, putem mai mult și sperăm să demonstrăm la acest turneu! Nu pot să spun foarte multe despre turneul de la Mureș deoarece nu cunoaștem foarte bine celelalte echipe în afara de Dinamo. Mă aștept să facem un turneu bun și cu puțin noroc să producem surpriza și să ne calificăm la turneul final.

Timba va debuta la turneu vineri, de la ora 18, contra gazdelor de la BC Mureș.

Foto: bctimba.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!