Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Andrieș: “Este cel mai bun lot pe care l-a avut Timba”

Marius Petri

Marius Petri
05.10.2014

Aflat în al patrulea an la echipa “urșilor” din Banat, Alin Andrieș se pregătește de un nou început de sezon, în care dorința de a câștiga fiecare punct pare cea mai mare din ultimii ani în baschetului românesc.

Sportivul timișorean a acceptat invitația TotalBaschet de a discuta înaintea startului în LNBM, ediția 2014/2015. Extrema Timbei consideră că partida din această seară va fi una disputată, ambele echipe având șanse la victorie:

“Părerea mea este că va fi un meci echilibrat. Pitești are o echipă bună, dar sperăm să reușim un meci bun și să câștigăm.”

Timba a avut un început foarte bun de sezon, câștigând primele două partide oficiale și calificându-se în sferturile Cupei României. În pofida victoriior la diferențe destul de mari reușit în fața Universității Cluj, formația lui Bogdan Murărescu are, în opinia lui Andrieș, mai mult potențial cu lotul actual:

”În partidele din Cupă am arătat doar o parte din ceea ce putem noi cu adevărat. Am avut și momente mai puțin bune, dar aceastea s-au datorat faptului că unii jucători au venit mai târziu în lot și nu am avut destul timp la dispoziție pentru a omogeniza echipa. Cu toate acestea, sunt la echipă de patru ani și mi se pare că în sezonul actual Timba are cel mai bun lot de la înființare.”

Om de bază al galben-negrilor în sezoanele precedente, baschetbalistul de 1.97m nu consideră aducerea celor 6 șase străini din această vară un impediment pentru jucătorii români:

“Nu este neapărat un dezavantaj faptul că sunt mulți străini în lot, cred că va fi mai multă concurență. Părerea mea este că dacă îți faci treaba la antrenamente, vei avea ocazia să îți demonstrezi calitățile și pe teren.”

În încheiere, Andrieș a vorbit și despre obiectivele formației sale din acest sezon, limitându-se să spună că speră la o clasare bună, obiectiv care pare destul de greu de îndeplinit, având în vedere concurența din acest sezon al Ligii Naționale:

”Sperăm să ne clasăm cât mai sus la finele sezonului.”

Partida BC Timba - BCM U Pitești va începe astăzi la ora 18:00 și se va disputa în sala “Constantin Jude” din Timișoara, nefiind televizată.

*foto: facebook.com/BCTimba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!