Stiri Liga I Masculin

Alin Borșa: „Obiectivul nostru a fost încă de la început calificarea în LNBM"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.05.2014

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc este foarte aproape de a reveni pe prima scenă a baschetului românesc, fiind una din cele 4 echipe calificate la Turneul Final al Ligii I

Alin Borșa, unul dintre cei mai buni baschetbaliști din angrenajul grupării harghitene, a vorbit în exclusivitate pentru TotalBaschet despre acest turneu final organizat la Cluj-Napoca, spunând că speră ca una dintre echipele care vor reuși să promoveze în LNBM să fie chiar formația la care evoluează. 

„Mă aștept să continuam meciurile bune pe care le-am făcut până acum și să arătăm de ce ne-am calificat la Turneul Final. Obiectivul nostru a fost încă de la începutul campionatului calificarea în Liga Națională de Baschet Masculin și sper să ne îndeplinim acest obiectiv. Principala contracanditată este Știința București, având în vedere faptul că, au o bancă cu experiență și au pierdut doar un meci în Liga 1, dar și Clujul, care joacă acasă în fața propriilor suporteri. Sper că una dintre echipele care promovează să fim chiar noi, iar cealaltă e mai puțin important pentru noi. O promovare în LNBM ar însemna un an foarte bun, fiindcă ne-am îndeplinit obiectivul și ne-a fost răsplătită munca pe care am depus-o tot anul”, a spus sportivul pentru site-ul nostru.

Pe lângă echipa din Miercurea Ciuc, la acest turneu de calificare în Liga Națională sunt și gazdele de la Universitatea Cluj, dar și Rapid București, respectiv Știința București. 

Programul celor de la BC PH Miercurea Ciuc la TF: 

Vineri, 30 mai

Ora 16:00 - BC PH Miercurea Ciuc vs. Rapid București

Sâmbătă, 31 mai

Ora 18:00 - Universitatea Cluj vs. BC PH Miercurea Ciuc

Duminică, 1 iunie

20:30 - Știința București vs. BC PH Miercurea Ciuc

În cadrul acestui Turneu Final fiecare echipă va juca cu fiecare, iar în Liga Națională vor promova primele două clasate.

*Foto: SportFoto Press

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!