Stiri

Alin Faur a fluierat o nouă partidă din FIBA Europe Cup

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.11.2018

alin faur fiba europe cup

Alin Faur a oficiat o nouă partidă în FIBA Europe Cup, cea de-a două competiție europeană intercluburi ca valoare organizată sub egida FIBA. Arbitrul originar din Timișoara a făcut parte din brigada de arbitrii a meciului dintre Szolnoki Olaj și Leicester Raiders, câștigat de maghiari cu scorul 82-79 în Grupa H a FIBA Europe Cup.

Alin Faur a făcut echipă cu alți doi arbitri din Bosnia și Herțegovina, Haris Bijedic și Ernad Karovic. Comisar la acest joc a fost Maja Vukanovic din Serbia. Cei trei arbitri au fluierat în total 38 de faulturi, 17 împotriva gazdelor și 21 contra oaspeților.

Szolnoki Olaj a avut viață grea cu formația din Anglia și a trecut cu doar 82-79 de Leicester Riders. Oaspeții au au avut ultim act foarte bun, în care au reușit să marcheze dar nu a fost suficient pentru a întoarcea soarta partidei, în care maghiarii au dominat sferturile impare, 1 și 3.

Stahinja Milosevic a fost cel mai bun jucător al meciul, reușind 18 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive pentru Szolnoki Olaj. Conner Washington s-a remarcat de la Leicester cu 21 de puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări.

Pentru Alin Faur este al doilea meci al sezonului fluierat în FIBA Europe Cup. Arbitrul timișoarean a mai fost prezent în actuala stagiune la partida dintre Donar Groningen și Istanbul BBSK.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!