Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Amanda Thompson a dominat derby-ul cu Universitatea Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
15.01.2017

Amanda Thompson a fost de departe performera etapei cu numărul XV a Ligii Naționale de baschet feminin. Americanca a contribuit din plin la succesul obținut de ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, în fața Universității Cluj-Napoca.

Apriga confruntare a avut loc sâmbătă seara, la Sala Sporturilor Szabo Kati, și s-a încheiat la scorul de 61-55. Thompson și-a ținut echipa în meci, contabilizând 11 puncte, după ce a strâns 3/11 din interiorul semicercului, respectiv 5/7 de la nivelul liniei de pedeapsă.

Performanța impresionantă a fost reușită însă la recuperări, acolo unde Amanda a cules nu mai puțin de 27 de mingi de sub panou. Jucătoarea a stabilit astfel recordul stagional de recuperări, depășindu-le în acest clasament pe Erica Covile și Dominique Mosley, care aveau câte 19 recuperări.

În actuala stagiune, Thompson are medii de 11.1 puncte, 12.6 recuperări și 1.7 recuperări, cu un indice al eficienței de 20.1.

*Foto: Gyurkó-Henning Balázs/Powered by Crow Security

5 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Nedumerire....
    O fi femeie !!!??? Dupa cum arata are testosteron cat un flacau, cam asa si arata , ca un junior de 18 ani bine lucrat...

    cu 7 ani în urmă (16.01.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ....
    Si nu e singura! Mai au vreo 2 baieti-fete! Si cum se misca in teren! Greu sa joci contra echipelor mixte!

    cu 7 ani în urmă (16.01.2017) Raspunde
  • Vander :

    Dubito...
    Dubito ergo sum...moldoveanule... curiosi ce sunteti... Oare la controlul medical o fi trecut numai pe baza certificatului de nastere??? De gustibus non est disputandum... :-)))

    cu 7 ani în urmă (16.01.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Mai avea și Iasi pe Galdeira de același tipar. Nici urmă de feminitate, plată total plus o tunsoare băietească, musculatură gen Schwartzeneger.

    cu 7 ani în urmă (17.01.2017) Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    invidie
    Invidia vorbeste din voi.

    cu 7 ani în urmă (17.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!