Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Amedeo Casale, MVP-ul turneului Roseto Summer League

Eduard Popa, Ana Maria Tutunaru

Eduard Popa, Ana Maria Tutunaru
03.07.2019

Amedeo Casale, MVP-ul turneului Roseto Summer League

amedeo casale mvp summer league

În perioada 27 – 30 iunie, în orașul Roseto din Italia a avut loc un Summer League între mai multe formații italienești. La această competiție a participat și internaționalul român cu origini italienești, Amedeo Casale.

Meo a jucat pentru formația Carni Bianchet și au reușit să câștige o finală dramatică, scor 89-87, în fața celor de la  Progetto Auto. Casale a înscris 22 de puncte și a obținut trofeul de MVP al turneului, după ce a adunat în cele patru partide medii de 20,7 puncte pe meci.

Detalii pe pagina de facebook a evenimentului:

Casale vine după un sezon bun la SCM U Craiova, formație alături de care a jucat în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meo s-a impus drept principalul jucător U23 al oltenilor, cu medii de 4,6 puncte și 2,9 recuperări. Cea mai bună partidă a sa a venit în meciul 3 al semifinalei cu CSU Sibiu, în care a înscris 18 puncte, cu 7 recuperări și 4 pase decisive.

Din informațiile totalbachet, româno-italianul ar putea continua alături de olteni, mai ales că Amedeo este încă eligibil pentru regula U23, fiind născut în decembrie 1997. Cu toate acestea, el ar avea o competiție importantă pentru minute în Bănie, dat fiind faptul că SCM U Craiova l-a înregimentat recent pe Dragoș Diculescu.

*foto: facebook Roseto Summer League

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    CASALE
    Acest copil a crescut enorm in sezonul recent incheiat. Cine il va lua pt sezonul urmator isi va face munca mai usoara in castigarea campionatului !

    cu 4 ani în urmă (03.07.2019) Raspunde
  • jiji :

    sa nu exageram
    reclama, sufletul comertului

    cu 4 ani în urmă (04.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!